Hjemme behandling

Hjemme behandling:For den ultimative hjemmebehandling kan dermalRollings bruges i kombination med INTENSIVE serum. Rul først det ønskede område med dermalRollings som anvist længere ned på siden, og påfør derefter serum. De mange mikrokanaler skabt af rullen betyder, at huden vil optage serum op til 100 gange bedre.


  • En dermalRollings er personlig, og må ikke deles eller benyttes af andre.
  • Det anbefales, at behandlingen udføres om aftenen, da det er om natten huden regenerer.


Fremgangsmåde:


AFRENSNING

Rens huden for snavs og makeup - anvend eventuelt en ansigtsrens eller en mild peeling som dermaOXY Exfoliating Scrub peeling.


BEHANDLING

DermalRollings kan benyttes 2-3 gange om ugen eller efter behov. For det optimale resultat føres dermalRollings blidt med et meget let tryk hen over huden.


Behandl et område ad gangen, f.eks. panden, så kinderne osv. Rul dermalRollings frem og tilbage én gang og op til maks. 6 gange på samme område i hver retning.


Bevæg dermalRollings i lodrette, vandrette og diagonale retninger på området som illustreret til højre.

Husk at løfte rullen, når du skifter område/retning.Vær forsigtig og pres ikke for hårdt med dermalRollings under øjet, og brug den ikke på øjenlåg eller på læberne. For at komme ned i rynker og fordybninger strækkes huden med den hånd, man ikke har dermalRollings i.


EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen har huden ekstra brug for næring, og er samtidig ekstra modtagelig for pleje-produkter. Det anbefales derfor at bruge dermaOXY INTENSIVE serum eller Hydra creme og afslutte med Night cremen efter behandling for optimal effekt. Lad huden hvile mindst et par dage mellem hver behandling. For at kunne se dermalRollings effekt er det en god ide at tage et “før og efter billede” - eksempelvis et før, første behandling, og et billede efter 6 uger med regelmæssige behandlinger.


© Copyright. All Rights Reserved.